Ons team

Een korte geschiedenis v/h team

Tandarts Hurx (1980) is in maart 2009 begonnen met zijn praktijk aan de Boulevard 25, op het hoekje met de Van Beethovenlaan. Iris was toen de balie-/stoelassistente. Al vrij snel volgde de overname van het patiëntenbestand van tandarts W.J. Vermeulen (Clovisdonk) en kreeg de praktijk een flink aantal patiënten erbij én Bella. Bella is bijna onmisbaar als balie-assistente; zij is de stem achter de telefoon en regelt niet alleen de afspraken maar is de spil in de praktijk.

Iris is in 2011 weggegaan, omdat ze een mondhygiëniste opleiding wilde volgen, Franchis heeft haar toen vervangen. Franchis is jong, maar leert erg snel. In zeer korte tijd heeft ze niet alleen het werken aan de stoel eigen gemaakt, maar ook leren tandsteen verwijderen, afdrukken maken, zich als implantologie-assistente opgewerkt en doet ze veel voorwerk voor diagnosen. Sinds een jaar verdooft ze ook (met certificaat uiteraard) en laten mensen liever door haar verdoven dan door de tandarts. ("The female touch")

In 2013 heeft Hurx ook de praktijk van J. de Braaf (Roemer Visscherlaan) overgenomen en zijn assistente Jolanda. Sindsdien is het patiëntenbestand vol en nemen we geen mensen meer aan. Jolanda heeft ook een certificaat verdoven en foto's maken, ze zal in 2015 ook kleine beetjes tandsteen gaan weghalen.

 


De personen achter de praktijk

 

ALT NAME

Remy Hurx, MSc

Tandarts, afgestudeerd 2007 (Nijmegen). Waargenomen periode 2004-2009 voor diverse praktijken in het land. Röntgen certificaat niveau 4A. BIG: 39066844702

Mail

ALT NAME

Bella

Onze kracht achter de balie. Regelt de roosters en planning. Haar vriendelijke stem hoort u door de telefoon, sinds 2011 regelt zij ook de digitale afspraken.

Mail

ALT NAME

Franchis

Niet onze manus van alles, maar Franchis van alles! Franchis assisteert niet alleen, ze houdt de voorraad bij, ze verwijdert tandsteen, maakt afrdrukken en verdooft.

Mail

ALT NAME

Jolanda

Jolanda assisteert aan de stoel en maakt afdrukken en foto's (Voor beiden gecertificeerd). Ze houdt ook het onderhoud bij en waterkwaliteit Ook Jolanda heeft een verdoof certificaat..

Mail